https://uk.trip.com/moments/detail/ulu-kinta-1454069-16009768/
Botani

LOST WORLD OF TAMBUN IPOH!!!

The best waterpark I ever had…Lost World Of Tambun at Ipoh…macam-macam permainan yang menarik dan best dalam waterpark nih…sesuai bawak family …kawan-kawan…buat family day ke…memang best sangat… ada jugak zoo kecil dalam waterpark nih tau…semua kelangkapan cukup kat lost world nih…yang paling-paling best…kat sini ada jaguzzi…ada kolam air panas…memang best kalau berendam dalam air panas tu selepas dah berjalan sana sini…rasa tenang sangat… ada foodtruck..ada juga gerai-gerai yang jual makanan…jadi tak perlu risau kalau lapar…semua laa cukup dkt sni…tiket masuk pn bersesuaian dengan facilities yang disediaman… #lostworldoftambun #ipoh
Posted: Dec 8, 2022
Al-Ghazali
JoonBond
2 person liked this
1 Comments
ooniey
ooniey
So beautiful
Submit
2
Mentioned in This Post
Attraction

Sunway Lost World of Tambun

4.7/5436 reviews | Water Parks
Ulu Kinta
Ready to use immediately | Available for today
-35%
£12.64
£8.26
View
Show More
Related Moments
Sunway Lost World of Tambun
1 nite stay at Perak, LWOT
awesomepic
perak
asian.traveler.my
Sunway Lost World of Tambun
Lost World of Tambun Theme Park
themepark
ipoh
FlyingNoodles
Sunway Lost World of Tambun
Lost World of Tambun: The Jungle
travellater
travelinspiration
Travel with Geo
Sunway Lost World of Tambun
Gong Xi Fa Cai at Sunway Theme Parks!
yearofrabbit
newyearadventure
Nura.x
Sunway Lost World of Tambun
Lost World Tambung
mytripvlog
2023travelwish
syaidanayli
Sunway Lost World of Tambun
Sunway Lost World of Tambun
Sunway Lost World of Tambun
Best Petting Zoo 💕
awesomepic
spooktaculartrip
bunga1234
Sunway Lost World of Tambun
LOST WORLD OF TAMBUN !!
spooktaculartrip
nationalpark
Mira Rashid
Sunway Lost World of Tambun
Sunway Lost World of Tambun
Sunway Lost World of Tambun
Lost World of Tambun - Ipoh, Perak
bucketlistreboot
Fearless_Queen